Gör flytten till nybyggnationen smidig och enkel

Har du gjort verklighet av din önskan och byggt ditt drömhus? Då finns det många saker du kan tänka på för att göra flytten dit så smidig som möjligt. Här ska vi därför främst fokusera på varför du bör anlita flytthjälp.

Minska stressen

Visste du att det är få tillfällen i livet som är så stressfyllda som en flytt? Faktum är att flytt är en av de situationer som räknas som mest stressande tillsammans med dödsfall och skilsmässor. Det behöver dock inte vara så. Om du tar hjälp med din flytt kommer du att komma mycket smidigare och lindrigare undan. Idag är det dessutom enklare än någonsin att anlita flytthjälp inför din flytt. Hos Qleano kan du dessutom enkelt få en kostnadsfri offert på bara en minut. Glöm heller inte att du har rätt att använda dig av RUT-avdrag när det är dags att flytta. På grund av det behöver det inte ens bli speciellt dyrt att anlita flytthjälp.

Flyttfirman kan hjälpa till med mer än du tror

Visste du att en flyttfirma kan hjälpa dig på fler sätt än du tror? Faktum är att du faktiskt inte ens måste packa dina saker själv. Det kan nämligen flyttfirman göra åt dig. Många firmor har också avtal med städfirmor så att du kan få både flytt och städning avklarat i ett svep. Du som har byggt nytt vet säkert att även det kan vara mycket stressigt. Det är en rad val som ska göras och deadlines som ska klaffa. Det kan därför vara extra viktigt att ta hjälp med flytten så att den inte blir en allt för stor påfrestning för dig.

Många tänker att de kan spara pengar genom att be sina vänner hjälpa till med flytten men det är inte alltid en så god idé. Dels blir människor sällan överlyckliga när man frågar om flytthjälp och dels har dina vänner inte samma försäkringar som en flyttfirma har. Det innebär att du inte kan få ersättning om något går sönder i flytten.

Gör ett noggrant val av flyttfirma

Innan du ska anlita en flyttfirma är det viktigt att du gör ett minst lika noggrant val som du gjorde av din byggfirma. Är du istället en av dem som står inför att göra en nybyggnation? Då hittar du tips på hur du ska gå tillväga för att lyckas med bygget här.

När du ska välja din flyttfirma är det viktigt att du undersöker att företaget har f-skattsedel och alla de försäkringar som är nödvändiga. Ingår även flyttstädning bör den komma med en nöjdhetsgaranti. Det är naturligtvis också bra att jämföra priser, men välj inte den billigaste flyttfirman utan att kontrollera om den är seriös först. Här hittar du fler tips kring hur du väljer en bra flyttfirma. Det kan också vara bra att fråga runt bland vänner och bekanta och höra om de anlitat något företag som de varit nöjda med.

hotnews